BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 16, 2011

Saat Yang Bahagia


Hai si cantik dan si kacak sekalian...
Pembuka ayat pun dah boleh nampak hati sedang berbunga-bunga chenta..
Hehehe..:)

Bersyukur sangat kepada Allah kerana memberikan kebahagiaan dalam hubungan kami..
Jika niat kita ikhlas dalam sesuatu hubungan itu dan pasti kita akan dihadiahkan dengan kebahagiaan dan perasaan yang penuh dengan bunga-bunga cinta..
Chewah..Hahaha..Jiwang pulak saya ni kan:)

Saya cuma nak share perasaan bahagia saya:)

Terima-kasih to my dear love Mohd Ashraf Mustaqim kerana meluangkan masa yang sebaiknya bersama-sama..

We had a great time together along this week..
Thanks my love..I'm very happy:)
We share love, stories, jokes and everything together..
Will be miss you...
xoxo;)

1..

2..

3..

4..

5..

END...

5 comments:

dhiyalova said...

wah, sweet sangat kak Z dgn abg Ash ^^
cepat2 kawen!!!

nurul zaadah said...

ngeee..tq dhiya:) amin..hehe..semoga dhiya pun bahagia selalu with amar:)

nurul zaadah said...
This comment has been removed by the author.
Adzriel AB said...

comel sangat

Queen M said...

auhhh..harap2 org dgn nik pon happy2 sokmo mcm kak z n abg ash :)