BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 24, 2011

Bandung + Jakarta

Salam dan hi for all readers..Haha..Ada ke yang baca ni (perasan sendiri)..Actually kali ni nak story tentang vacation yang saya dan housemate iaitu Saira dan Nadia..Buat kali pertama dan terlebih excited saya melangkah ke country orang..Hehehe..Bunyi macam jauh jekan..Padahal country jiran je..Yang jauh tu tunggu akan datang pulak jika ada rezeki..InsyaAllah..So kali ni saya ke Indonesia (Bandung + Jakarta)..BEST!!!

Saya ke sana selama 6 hari..Bertolak dari Penang-KL dan KL-Bandung pada 13 oktober (Khamis)..Kemudian ke Jakarta pada 17 oktober (Isnin) awal-awal pagi..Dan pulang ke Malaysia pada 18 Oktober (Selasa)..So, saya berada di Bandung selama 4 hari dan Jakarta 2 hari..Berjalan sakan kan?

Dalam entry ni saya tak dapat cerita dengan lebih details tentang pengembaraan saya dan kawan-kawan lagi kerana belum minta gambar-gambar menarik sepanjang di sana dari Nadia..Memandangkan dia membawa DSLR so kami banyak menggunakan DSLR dia..Hehe..

Tunggu ya untuk entry yang seterusnya..Pengembaraan kami memang sangat syok!!

1 comments:

N.Aima K said...

ambik tips jktbdo :)